ПЕДИКЮРНИ СТОЛОВЕ

СПА МАСАЖНИ ПЕДИКЮРНИ СТОЛОВЕ И СТАНЦИИ

 

ВАШИЯТ СПА МАСАЖЕН ПЕДИКЮРЕН СТОЛ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ПО ВАШИТЕ РАЗМЕРИ И ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВАС И ЗА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ.БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ.ВИЕ РАБОТИТЕ ВЪВ ВЪЗХИТИТЕЛНО УДОБНА ЗА ВАС ПОЗИЦИЯ.КЛИЕНТЪТ ВИ СЕ ЧУВСТВА ПРЕВЪЗХОДНО КОМФОРТНО.

 

Педикюрен стол тех. данни

Подвижна във височина работна възглавничка/45-90см./.Въртящ се по остта си подлакътник. Корпус от масивно PVC.Подвижна седалка и гръб по дължина , вградени масажни ролки с Human Touch 4 масажна техника управляеми дистанционно.Въртящ се смесител с керамична глава и изтеглящ се душ,автоматичен сифон,хидромасажна помпа,хидромасажни дюзи,дренажна помпа.
ТОВА Е ОСНОВНОТО,КОЕТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ НА ПОКАЗАНИТЕ ЦЕНИ КОМПЛИМЕНТИ И РЕАЛНА/нека бъдем честни:всички вносни модели имат гаранция само на хартия.НИЕ носим отговорност и сме до ВАС/ ГАРАНЦИЯ ОТ 2 ГОДИНИ! Корпус: PVC,метални и многолистови сглобки. Седална част: Подвижна седалка по дължина с вградени масажни ролки с Human Touch 4 масажна техника управляеми дистанционно,неподвижна възглавница с ядро от kovafoam HR 35/45,нетъкан текстил,полиестерна вата,еко кожа. Гръбна част: Неподвижна гръбна част по с вградени масажни ролки с Human Touch 4 масажна техника управляеми дистанционно ,неподвижна възглавница с ядро от kovafoam HR 35/45,нетъкан текстил,полиестерна вата,еко кожа.Дренажна система: Автоматичен сифон за вана с изпускател, преливна тръба и преливник 6/4', сифон DN40/50 странично оттичаща тръба на шарнирна връзка (280° хоризонтално и 10° вертикално), вкл. и вход за шлаух 8-13мм, за отвор на коритото 52 мм, с вграден вход (отляво или отдясно) за пълнене на ваната на 3/4", видими части от хромиран месинг. Стабилизирани полипропиленови тръби и фитинги с стационарен изход отзад или отдолу. Дренажна помпа с, подходяща за изпомпване на мръсна вода. Диаметър на входа и на изхода 1/2".Изведен допълнителен бутон за включванв е изключване. Максимално работно налягане 6 bar. Максимален напор 5м. Степен на защита IP68.Технически спецификации:Мощност: 60 W.Максимален дебит: 50 л/мин.Максимален напор: 5м.Максимално работно налягане: 6bar.Температура на околната среда: 0 - 40°С.Максимална температура на водата: 80°С.Степен на защита: IP68.Клас на защита на изолация: II. Напрежение: 220V/50Hz.Джет система: хидромасажна помпа така, че да се чувствате комфортно във ваната! Хидромасажната помпа е лесна за употреба и се свързва към джет системата на ваната,посредством джет дюзи минимум 2бр,монтирани на предната част на ваната,осигуряващи джет ефекта. Помпата работи на 220 V и има изведен бутон за контрол.Броят на джет дюзите и мощността на помпата са по избор на клиента.Консумация на енергия: 800 W.Дебит: 264 l/h.Водопроводна система:Батерия,смесител монтирана на,отпред или до ваната осигуряваща пространство за работа и свързана,посредством гъвкави метални връзки за топла и студена вода с изведени краища на задната част на стола.Осигурява напълването на ¾ от ваната и контрол на температурата на водата.

ДИВАНИ И КРЕСЛА

Услуги

Ние произвеждаме дивани и кресла по поръчка и размер. Гъвкави сме от гледна точка на цени и можем да предложиме по специални поръчки. Имаме възможността да изработим всеки един модел на диван, фотьоил, ъглов диван, спалня които сте си харесали. Изработваме модели по снимка или каталог. Отворени сме и към иновативни дизайнерски идеи. Предлагаме и претапициране на стари модели.
 
Назад към

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Ние предлагаме обзавеждане на:

салони за красота, зъболекарски кабинети, психологични кабинети и др.

Професионални столове.

Ние можем да предоставим изработка на всякакъв вид професионален стол от тип:
Фризьорски стол
Стол за педикюр
Масажно легло
Козметично легло
Фризьорска мивка ( измивна колона )
Релакс Кушетка/Легло за психологичен кабинет
Легло тип кресло за зъболекарски кабинет ( зъболекарски стол )
 
   

ЗА НАС

Ние Предлагаме голям спектър от продукти срързани с обзавеждане. Предлагаме издработка на столове за педикюр на достъпни цени за България с най-високо качество и качествени материали. Също така освен изработка на педикюрен стол ние предлагаме изработка на Фризьорски стол, Масажно легло, Козметично легло, Фризьорска мивка ( измивна колона ), Релакс Кушетка/Легло за психологичен кабинет, Легло тип кресло за зъболекарски кабинет ( зъболекарски стол ). Освен професионални столове и легла ние предлагаме и изработка на мека мебел за дома и офиса. Всички наши услуги са гъвкави и с възможност на разработване на иновативни модели с избран от вас дизайн с помоща на нашите дизайнери и по ваши размери. Предлагаме изработка и по ваш каталог.
 

ЗА КОНТАКТ

087 872 4750

icon-facebook-lighticon-twitter-lightskype