БАЗОВ МОДЕЛ 

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ: спа масажен педикюрен стол с габаритни размери дължина:1200мм,ширина: 660мм(за моделите без стъпало), и 1000мм.(за моделите със стъпало,височина до ръб на вана:550мм.,височина гръб на седалка:1400мм. 

*ГАБАРИТНИТЕ РАЗМЕРИ СА СЪОБРАЗЕНИ С ЕРГОНОМИЯ И УДОБСТВО ЗА КЛИЕНТ И РАБОТЕЩ С И НА СТОЛА,НО ПОДЛЕЖАТ НА ПРОМЯНА ПРИ ИЗИСКВАНЕ ОТ ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. 

Корпус:масивно PVC,метални и многолистови сглобки,изпълнява се в избран от клиента цвят от всички възможни по RAL(изборът на цвят не влияе на цената). 

Седална част: Подвижна седалка по дължина осигуряваща 380мм до 500мм. до работната възглавничка,неподвижна възглавница с ядро от kovafoam HR 35/45,нетъкан текстил,полиестерна вата,еко кожа(изборът на цвят от наш каталог не влияе на цената).При индивидуален избор на кожа или текстил,от цената се изважда стойността на кожата и клиентът се информира за необходимият метраж,като се ангажира сам да го достави до цеховете на изпълнителя. 

Гръбна част: Подвижна гръбна част,неподвижна възглавница с ядро от kovafoam HR 35/45,нетъкан текстил,полиестерна вата,еко кожа(изборът на цвят от наш каталог не влияе на цената).При индивидуален избор на кожа или текстил,от цената се изважда стойността на кожата и клиентът се информира за необходимият метраж,като се ангажира сам да го достави до цеховете на изпълнителя.. 

Дренажна система: Автоматичен сифон за вана с изпускател, преливна тръба и преливник 6/4′, сифон DN40/50 странично оттичаща тръба на шарнирна връзка (280° хоризонтално и 10° вертикално), вкл. и вход за шлаух 8-13мм, за отвор на коритото 52 мм, с вграден вход (отляво или отдясно) за пълнене на ваната на 3/4″, видими части от хромиран месинг. Стабилизирани полипропиленови тръби и фитинги с стационарен изход отзад или отдолу.Дренажна помпа, подходяща за изпомпване на мръсна вода. Изведен допълнителен бутон за включване и изключване.. Степен на защита IP58. 

Максимален дебит: 70 л/мин. Максимален напор: 5м. Максимално работно налягане: 6bar. Максимална Мощност: 40 W. Температура на водата: 50°С. Напрежение: 220V/50Hz 

Водопроводна система:Батерия,смесител монтирана по желание на клиента в ляво илидясно на ваната, осигуряваща пространство за работа и свързана посредством гъвкавиметални връзки за топла и студена вода с изведени краища на задната част 

на стола.Осигурява напълването на ¾ от ваната и контрол на температурата на водата. 

Подвижен капак на ваната. 

Три броя контакт+ 2бр. ключ 220V в предната част. 

Електромагнитно повдигане на работната възглавничка. 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СИСТЕМИ И АГРЕГАТИ 

Джет хидромасажна система/за 1бр. вана /:: Италианската хидромасажна джет помпа е лесна за употреба и се свързва към джет системата на ваната,посредством джет дюзи 4бр,монтирани на лява и дясна част на всяка вана,осигуряващи джет ефекта. Помпата работи на 220 V.и има изведен бутон за контрол. 

Стандартна система: 

Хидромасажна система „Джет Плюс“ . 

италианска високотехнологична хидромасажна помпа 580W. с антивибрационни уплътнения и контрол на нивото на водата 

-всмукателна дюза 

-4 хидромасажни джета 

Масажи на гръб и седалка: 

1.Комфортен вибрационен масаж в областта на гърба и седалището 

, 4 зони за масажи лесно настройване. 

Видове вибриращи масажи: Waves (вълни), Kneading ,Tapping (потупващ), Pulsate (пулсиращ) 

Програми за избор на масаж: 9 

Вибриращи мотори: 6 (2 х гърба, 2 х седалище, 2 х бедра) 

Нива на интензивност: 3 

Улеснен контрол на програмите чрез дистанционно управление 

Автоматично изключване след 15 мин. 

Мощност: 30 W 

2 години гаранция 

Захранване: 100 – 240 V, 50 – 60 Hz 

2.Шиацу масаж, по-гладък, по-естествен масаж благодарение на новата технология Gelköpfe. Тези висококачествени Technogel ®-Gelköpfe (произведени в Германия) са със стабилна форма и имат много добро разпределение на налягането и адаптация към тялото. 

Масажиращи ролки от висококачествен техногел, произведен в Германия за по-нежен и здравословен масаж 

Предимства на Technogel ®: Стабилен, Силно амортисиране, Много добро разпределение на налягането, Много добра адаптация към тяло в покой, Много добро усвояване на силите на триене, Много добра устойчивост (връща оригиналната си форма) 

Щадящи гръбначните прешлени и бедрената кост 

Предоставят интензивен Шиацу масаж в зоната на гърба 

Избираеми масажни зони – 3 (цял гръб, горна и долна част на гърба) 

Нива на интензивност: 3 избираеми 

Отделен вибромасаж в основата на седалката 

Улеснен контрол на програмите чрез дистанционно управление 

Дял на Technogel ®: 100% 

Предназначение: BTG 130 

Якост зареден капацитет:> 700kPa 

Разтегливост на гела:> 1000% 

Стабилност на гела: 60 + / -3 Shore 

Резистентна температура: -30 ° С до +80 ° С 

2 години гаранция 

3.Интензивен Шиацу масаж допълнен с необикновен акупресурен масаж в областта на талията и бедрата. 

Комбинация от Шиацу, акупресура, затопляща функция и възможност за избор на масажна зона. 

Характеристики: 

Вълшебната комбинацията от Шиацу, Акупресура и топлина, балансира енергията „Чи“ в тялото ни, като стимулира естествените сили на организма, кръвообръщението, лимфната и хормоналната система. 

Видове масаж: Шиацу и Акупресурен масаж 

Шиацу масаж на гръб: 

3 масажни зони: цял гръб, долна част на гърба (кръст), горна част на гърба (плешки) 

2 масажни глави – 3D (триизмерни глави) 

Функция „Затопляне” 

Инфрачервена светлина 

Допълнителните функция „затопляне“ и инфрачервена светлина, отпускат напрежението в мускулите, облекчават болката в гърба, и релаксират тялото 

Шиацу масаж на врат: 

2 масажни глави – 3D (триизмерни глави) 

Регулиране височината на масажните глави – за цялостен масаж на врата 

Акупресурен масаж: 

2 масажни зони: седалище и кръст 

3 нива на интензивност 

Целенасоченият акупресурен масаж с въздушни възглавници, стимулира специфични акупресурни точки на бедрата и кръста 

Масажната седалка може да се поставя на стол, кресло, диван или легло 

Автоматично изключване: след 15 минути 

Кабелно дистанционно управление за повече удобство 

Оценка „1.5 gut“ на Haus & Garten Test през април 2014 

Консумирана мощност: около 40W 

Захранване: 220 – 240 V ~ 50 – 60 Hz 

Условия на работа: в сухи помещения 

Клас на защита: II 

3 години гаранция 

Дължина на захранващия кабел: 1.8 м 

*Уреда притежава GS марка – стандарт за качество и безопасност, определени от the German Equipment and Product Safety Act , ProdSG 

*Масажи 2 и 3 не могат да бъдат монтирани на стол с капитониран гъб(с копчета),защото изискват прав гръб за движение на ролките. 

Допълнителен трети елемент в композицията с работна масичка и два броя чекмеджета.

Хромотерапия във ваната

Работна лед лампа над ваната: 

Работна табуретка с техногел,газов амортисьор и петлъчева метална основа без гръб.

Работна табуретка с техногел,газов амортисьор и петлъчева метална основа с гръб.

ОФОРМЯНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА 

След договорка за условията и желанията на Възложителят(при необходимост се извършва и посещение в обекта на Възложителят),Изпълнителят изготвя договор за изработка и проформа фактура за предплата и ги предоставя на Възложителят.При одобрение от страна на Възложителят ,той следва в седемдневен срок от датата на договора , да преведе по предоставена банкова сметка от Изпълнителят договорената предплата.В рамките на 40 четиридесет,(ако не е договорено друго) работни дни, Изпълнителят се задължава да произведе,достави и монтира договореният уред.Крайното плащане се извършва с превод на посочената банкова сметка след издадена от Изпълнителя проформа фактура и уговорена дата за доставка и монтаж,но не по късно от един работен ден ПРЕДИ доставката и монтажа.За всички направени плащания Изпълнителят надлежно издава фактури на Възложителят.Посещенията в обекти на възложителя (за уточняване на размери,технически характеристики и цветове)намиращи се извън рамките на София се осъществяват само при преведена предплата от възложителя и с предварителна уговорка за ден и час. 

Възложителят се задължава да осигури в обекта си необходимите условия за монтаж на спа педикюрен стол,както следва: 

•1.Наличие на захранващи топла и студена вода щрангове,завършващи със спирателни кранове 1/2“(мъжки краища) на разстояние не –повече от 0,5м. от позицията на стола и на височина не повече от 40см. 

•2.Наличие на работещ канал с наклон мин.0,5см на всеки метър дължина на разстояние не –повече от 0,5м. от позицията на стола и на височина не-повече от 0,4 м. от пода на обекта. 

•3.Наличие на занулено и заземено електрическо захранване 220V,50Hz, на разстояние не –повече от 0,5м. от позицията на стола(два броя контакти). 

**При липса на едно от горепосочените условия,Изпълнителят има право да откаже монтаж и поемане на гаранция.